Zet bestanden veilig over: 3 beste software voor jullie delen betreffende bestanden ervoor pc

De kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor jouw computer zullen moeilijk is. Moderne keuze biedt toch veel oplossingen. In dit artikel leert u waarmee u een programma kiest om bestanden naar je computer door te zetten – zoals welke criteria u zou zoeken en welke wanneer de drie beste terechtkomen beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Vanwege een goed -programma voor het op internet overzetten van bestanden bij kiezen, zal u ervoor verschillende karakteriseren letten. Lees hier langer over.

Beveiliging

Dit is het belangrijkste dat op je opkomt. We kan niet dat persoonsgegevens in handen staan van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Stuk voor stuk -services dat in dat artikel word beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot en met uw bedrijven geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is absoluut onderwerp voordat een eigen artikel, zeker laat u de van specialist doen.

Gemak

Deze is dezelfde van de voornaamste factoren bij het opgegeven kiezen met een -platform. Deze behelzen functies dit het bestaan van gebruikers gemakkelijker beheersen maken:

U gemak betreffende het opslaan van bestanden – de moet jullie bestanden waarin u geïnteresseerd bent bij een paar stappen vinden.

Gelegenheden om documenten rechtstreeks in uw repository erbij creëren. Vanwege dit uit te voeren, worden dikwijls aanvullende bureaus geïntegreerd.

De moet volledige controle hebben over het verzenden alsof ontvangen met bestanden.

Als het bestand kan word bewerkt, moet het jullie geschiedenis betreffende het functioneren zijn.

Het is erg geweldig mits er in de pc-versie ook dezelfde mobiele variatie komt.

Bevelen

Iedereen eis het aanvoerend tarief selecteren met een goede prijs en niet te veelvuldig betalen aan wat je niet betreffende plan voorkomen te behandelen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft en sommige niet.

Maximale grootte van downloadbare bestanden

Het krijtwit dat dit cijfer toch wel anders bestaat in data room virtuelle opslagservices. Terwijl sommige de toestaan door bestanden met 250 Gb of langduriger te downloaden, zijn meerdere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jullie service met Apple bestaan beschikbaar voordat eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaat een pakket van allemaal Apple-services, die niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar mede Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het leidend voordeel bestaat de express synchronisatie betreffende bestanden aan alle apparaten, waardoor ze snel open zijn sinds het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en andere diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het laadstation kan overigens dienen wanneer een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de schijf als server te behandelen om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven dichtbij gezinstoegang voordat maximaal 5 personen, en dit zullen winstgevend is.

Dropbox

Dropbox is absoluut van de oudste en populairste clouddatarooms.

De heeft frequent coole tools die de arbied vereenvoudigen. Mooie tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en dus duidelijke interface versnellen jij aanpassingsproces. Lees meer aangaande onboarding in uw applicaties binnen dit artikel.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: de mogelijkheid om tegelijkertijd te werken in 1 bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te beluisteren en jullie prullenbak. Jij kunt verwijderde bestanden overigens zien in de map waar ze zijn voordat zij werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit betreffende het Google-systeem, wat dezelfde snelle plus gemakkelijke into met bestaat andere bureaus betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en andere.