Wat te doen als je ex je terug wil

Nee

Wat te doen als je ex je terug wil

Nadat je ex is gedumpt, heeft ze besloten dat ze je terug wil, maar ze koestert nog steeds wat wrok over de breuk. Wat doe jij? Hoe kom je door deze periode zonder dat jullie ruzie hebben? Gebruik deze handige gids: Bel haar niet – doe in plaats daarvan iets aardigs met haar. Hierdoor zal ze je niet alleen minder missen, maar het is ook een duidelijke boodschap voor haar dat je bereid bent te doen wat ze wil zonder dat ze constant je aandacht probeert te stelen.

Gebruik deze zin / zin niet als een directe vraag / zin: je stopt niet vaak en denkt na over hoe je ademt. U hoeft zich geen zorgen te maken over haar. (Of je hoeft je geen zorgen over haar te maken.) Er zijn geen slechte eieren in de koelkast.

Zeg haar dat je geen idee hebt waarom ze je belde de-mobiele-bbq.nl bbq bestellen. Ze is erg beschermend tegen je en zou graag willen dat alles goed gaat tussen jullie twee. Hierdoor zal ze de tijd die ze je nog heeft, waarderen. Je kunt haar dan vertellen dat je zal bellen als je even de tijd hebt. Dit geeft haar een gevoel van controle.

Link naar de website: https://de-mobiele-bbq.nl/