Rooster vleesribben – de gemakkelijke manier om je vleesribben te grillen

Barbecue heeft zijn oorsprong in het gebruik van duurdere, hardere en gezondere vleeswaren, maar sinds de meeste barbecuestrests ook prime rib als een van hun menu-items, is Barbecue ook gekomen vlees. Shougher, gezondere sneden zoals Paas, flank biefstuk, en ronde biefstuk hebben ook geprofiteerd van de langzame en lage methode van koken die typisch zijn voor barbecue.

Als u vlees wilt kopen voor BBQ, hier zijn enkele goede tips die u kunnen helpen de beste waarde te krijgen.

De goedkoopste bezuinigingen die u kunt krijgen voor BBQ zou die zijn gemaakt van rundvlees. Barbecue rundvleeslapjes, karbonades en plakjes zijn goedkoop en zijn vaak gemakkelijk te koken, dankzij de lagere kosten van het maken van hen. De kwaliteit van rundvlees neemt echter vaak een achterbank naar andere factoren, zoals marineren en bakken, die ook de kwaliteit van het vlees kan beïnvloeden. Barbecue-rundvlees is daarom het best gekookt op de grill of over de hete kolen.

Andere goedkopere vleeswaren voor barbecue zouden Tri-Tip rundvlees, Chuck Steak en Rok Steak omvatten. Getoosd in een pot met groenten, dit zijn enkele van de meest goedkope en gezonde keuzes die u kunt krijgen voor uw BBQ-sessie. Hoewel Tri-tips rundvlees de neiging heeft om een zoetere smaak te hebben dan andere bezuinigingen, is het nog steeds een fijne snee en kunt u het vlees ongekookt achterlaten als u het liefst hebt. Als je van zoeter proeverij rundvlees houdt, dan zou Chuck Steak een goede keuze zijn omdat het is gemaakt van een dwarsdoorsnede van Chuck, Siroin Loin en Primal. Primitief is een dwarsdoorsnede van primal en striplende.

Gerookte ribben zijn ook een van de meer populaire bezuinigingen voor BBQ-koken.

Deze smakelijke, tedere ribben kunnen worden gekookt met een verscheidenheid aan smaakmakers, zoals appelsaus, azijn en honing om hun smaken naar voren te brengen. Het is het beste om deze ribben te grillen totdat ze erg zacht zijn en ongeveer de helft gedaan, neem ze dan uit de grill en laat ze rusten. Wanneer je ze uit de grill trekt, vergeet dan niet om ze een goede borstel te geven met je tandenborstel om alle extra goodies die op de ribben waren achtergelaten te verwijderen toen ze op de grill waren gekookt.

Als je het niet zo maakt voor tedere bezuinigingen, kun je overzees zout en citroen overwegen. Zowel deze vlees van vlees zijn smaakvol en zeer zacht, maar zijn niet erg gezond. Zeezout voegt een zeer zoute smaak toe aan het vlees, terwijl citroen wordt beschouwd als een gezonde snack om door velen te eten. Om zeezout en citroen te bereiden, combineer gewoon ongeveer twee eetlepels grof zeezout en ongeveer twee eetlepels bereid citroensap in een middelgrote kom.

Zoals eerder vermeld, als u uw ribben wilt grillen, is het het beste om ze te koken totdat ze erg zacht zijn. Dit proces duurt langer, maar is het zeker waard om een aantal geweldige smakende gerechten uit je vlees te krijgen. Als u van plan bent om de grillmethode te gebruiken, moet u uw vlees ‘s nachts marineren. Dit zal helpen uw ribben in het grillproces te houden en zullen ze helpen hun smaken beter vast te houden wanneer u besluit ze later op te eten.

Klik hier voor meer informatie: https://cooltomeatyou.nl/