Hoe een kogelboekje te starten

Dus je wilt weten hoe je een bullet-dagboek kunt starten? Het is eenvoudig, dus laten we beginnen. Ten eerste, alles wat je echt nodig hebt, is een gewone notebook van een soort en een waterdichte pen om een kogelboekje te beginnen. Je kunt alles gebruiken dat je typisch in een Molesk of planner zou schrijven. Ik zou willen voorstellen met behulp van een gewone zwarte notebook alleen voor het volgen van vermeldingen.

Bij het leren van een bulletjournaal, wordt u verleid door al deze fancy Paperweight-type dingen. Ik heb ze altijd in eerste instantie verzet. Maar toen besefte ik dat er niets was dat me zou stoppen om mijn aantekeningen neer te slaan.

En aangezien ik met name niets had dat ik bezorgd was over het verliezen, begon ik mijn eerste dagboek samen te stellen. Ik heb in een paar dagen mijn eigen tijdschrift gemaakt.

Een van de belangrijkste dingen die me vroeg in het hele kogeljournaal ding van springen, was dat ik wilde beginnen met een goed systeem en niet een halfgebakken puinhoop. De notebook- en pencombinatie is de perfecte manier om alles georganiseerd te houden. Het is ook een zeer snelle manier om aan de slag te gaan, omdat je geen tijd hoeft te verspillen om erachter te komen welke pagina waar gaat waar. Laten we dus doorgaan en bespreken de belangrijke stappen over het starten van een Bullet-journaalsysteem.

Nadat uw notebook en pen zijn ingesteld, wilt u een ruwe datum kiezen om uw inzendingen te behouden. Hiermee kunt u een nauwkeurige tijdlijn hebben om terug te verwijzen naar bij het plannen van toekomstige afspraken, evenementen, enz. De volgende stap is om een goede plek te vinden om uw aantekeningen op te slaan. Houd er rekening mee dat een kogeljournaal niets meer is dan een verzameling ideeën, gedachten, notities, tekeningen of iets anders dat u denkt dat dit waardevol zou zijn om bij te houden. U wilt een plaats vinden die dient als een veilige plaats voor uw aantekeningen.

Met de Notebook en Pen / Ippon Combo in de hand bent u klaar om uw eerste week van kogeljournaal te beginnen. U moet georganiseerd worden, waaronder het maken van een bestandsmap voor al uw notities, etiketteerboxen met papieren van variërende maten en het nemen van frequente snelle reizen naar uw organisator om een specifieke noot te pakken. Wanneer u voor het eerst start, wilt u waarschijnlijk wegblijven van het maken van een planner of schema. Blijf bij het schrijven van ideeën terwijl ze naar je toe komen, en blijf dit elke dag doen totdat je echt een verschil in je schrijven opmerkt.

Vergeet niet dat bullet-tijdschriften werden ontworpen, zodat mensen hun ideeën konden bijhouden en het belangrijkste doel was altijd om naar hen toe te wijzen als dat nodig is. Je moet je niet te veel zorgen maken over het creëren van een gecompliceerd schema of planner; Als u wilt weten hoe u een bullet-dagboek kunt starten, neem dan de duik en begin vandaag nog! U zult versteld staan tot het verschil tussen het schrijven van ideeën in een tijdschrift en het schrijven van ze in een notebook of planner;

Bekijk al onze bullet journal notebooks hier op https://www.mylovelynotebook.nl/